монах Јеротеј (Петровић)

Монах Јеротеј (Петровић) рођен је 1971. године у Сремској Митровици; студирао Електротехнички факултет у Београду; завршио Вишу Електротехничку школу у Београду 1997. године.

            Црквеном музиком бави се од 1992. године. Прва знања као и практична искуства о неумској нотацији и гласовима и напевима црквене музике стекао у византијском хору Свети Јован Дамаскин у Београду под руководством композитора и појца Владимира Јовановића. Са хором Свети Јован Дамаскин појао у београдским црквама Светог Александра Невског и Светих Апостола Петра и Павла у Топчидеру од 1992. до 1996. године.

Опширније: монах Јеротеј (Петровић)

Горан Стргар

Рођен у Новом Саду  5.11.1979. године. У истом граду завршио нижу и средњу музичку школу “Исидор Бајић” (теоретски одсек – “ђак генерације”), а затим и нижу музичку школу – одсек соло певање у класи проф. Милице Стојадиновић.

Опширније: Горан Стргар

Милован Крстић

Рођен у Новом Саду 1983. године. Дипломирао на Православном богословском факултету Београдског универзитета на тему Свете Тајне у списима Дионисија Ареопагита из предмета Литургика, 2013. године.

Опширније: Милован Крстић

Филип Вук Поповић

Рођен у Новом Саду 1991. године. Завршио средњу школу за дизајн Богдан Шупут у Новом Саду. Студира другу годину сликарства, у класи професора Драгана Матића, на  департману ликовних уметности Академије Уметности  Нови Сад.

Опширније: Филип Вук Поповић